PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER

Shafii Ali Hashi driver nettsiden ssava.net og selskapet SAVA.

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og ofentliggjøring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse opplysningene.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten vår. Ved å bruke tjenesten, godtar du innsamlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernpolitikken, har vilkårene som brukes i denne personvernpolitikken, samme betydninger som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på ssava.net

 

Informasjonsinnsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre våre tjenester for deg.

 

Typer data samlet

Personlig informasjon

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg («Personlige data»). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

Epostadresse

Fornavn og etternavn

Telefonnummer

Informasjonskapsler og bruksdata

Brukerdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt («Brukdata»). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår nettside som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

 

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på vår nettside og beholde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere tjenesten vår.

 

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du som konsekvens kanskje ikke bruke deler av tjenesten vår.

 

Eksempler på cookies vi bruker:

Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.

Preference Cookies. Vi bruker Preference Cookies for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.

Sikkerhetscookies. Vi bruker Security Cookies for sikkerhetsformål.

 

Bruk av data

SAVA bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

Å gi og vedlikeholde Tjenesten

Å varsle deg om endringer i vår tjeneste

Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det

Å gi kundeservice og støtte

Å gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten

For å overvåke bruken av Tjenesten

Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

 

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Norge og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personopplysninger, til Norge og behandler det der.

Ditt samtykke til disse personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din samtykke for denne overføringen.

SAVA vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til din data og annen personlig informasjon.

Videre formidling av dine data

rettslige krav

SAVA kan i god tro gi dine personopplysninger videre såfremt det er nødvendig for å:

Å overholde en lovlig forpliktelse

For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til SAVA

For å forhindre eller undersøke mulige feil i forbindelse med Tjenesten

For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av Tjenesten eller offentligheten

For å beskytte SAVA mot rettslig ansvar

 

Sikkerheten til dine data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen metoder for overføring over Internett, eller elektronisk lagringsmetoder, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å tilrettelegging av våre tjenester («tjenestetilbydere»), for å levere tjenester på våre vegner, for å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan våre tjenester brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til å ikke offentliggjøre eller bruke dette til andre formål.

 

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av våre tjenester.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk. Du kan ekskludere for at aktiviteten din i Tjenesten er tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet Google Analytics opt-out browser add-on. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktiviteten din. For mer informasjon om personvernpraksis fra Google, vennligst besøk Googles personvern og vilkår nettside: https://policies.google.com/privacy?hl=no

 

Linking til andre nettsider

Våre tjenester kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den partens nettside. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisene til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

 

Barns Personvern

Våre tjeneste adresserer ikke noen under alderen av 18 («barn»). Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna dine har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

 

Henvisninger til disse personvernreglene

Vi kan oppdatere vår personvernregel fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn de nye personvernreglene på denne siden. Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller et fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv. Vi anbefaler deg å gjennomgå disse personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i disse personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss Hvis du har spørsmål om disse personvernreglene, vennligst kontakt oss: Via e-post: notyourplace-freelancing@outlook.com eller ved å besøke vår nettside: ssava.net